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Torta mantovana - Speciality from Tuscany

Source: https://www.meranermuehle.it/rcp_recipe/torta-mantovana-speciality-from-tuscany
Baking/cooking time
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
30 Minutes
Difficulty
easy
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Ingredients

150 g Sugar
3 Eggs
100 g Sunflower oil
165 g Corn flour yellow fine bio glutenfree
8 g Baking powder
q.s. Pine nuts

Preparation

  1. Beat the eggs with the sugar until frothy. Add oil, the smoked cornflour and mix well.
  2. Transfer the mixture into an oven dish and add the pine nuts on top. Bake in a preheated oven at 180°C static oven (160°C ventilated oven) for approx. 30 minutes. Once cooled, dust with icing sugar.

In collaboration with @io_speriamo_che_celiacavo


Corn flour yellow fine bio glutenfree
La pregiata farina di mais gialla di qualità biologica del Molino Merano è ideale per la preparazione di prodotti da forno dolci e salati in combinazione con altre farine e la tipica specialità altoatesina "Muas". Quest'ultimo si ottiene bollendo la farina di mais con acqua e latte sciogliendola poi con burro fuso. Particolarmente adatto a chi evita il glutine nella dieta quotidiana.

500 g

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